Posljednji u ciklusu od četiri koncerata Zaklade "Fra Bonifacije Ivan Pavletić" pod nazivom "Broadway u Sisku" održan je u utorak 6. svibnja u atriju sisačkog Velikog Kaptola. Za potrebite studente s područja Sisačke biskupije nastupili su Đani Stipaničev, Tihana Herceg Ivšić i Lana Bradić, izvevši skladbe Broadwaya, popularnih mjuzikla, opereta i talijanske kancone.

Brojni Siščani, prijatelji Zaklade i gosti pristigli iz cijele Biskupije ispunivši atrij i ovoga su puta pokazali svoje veliko srce i želju za pomoći. Koncertu je nazočio i kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić, predstojnica Katehetskog ureda s. Smilja Čirko i predstojnik Ureda za odnose s javnošću g. Stjepan Vego koji je na početku u ime sisačkog biskupa Vlade Košića i ravnatelja Zaklade dr. Domagoja Moslera pozdravio okupljene zahvalivši im što svojim dolaskom podržavaju stipendiranje 72 studenta s područja Sisačke biskupije. Vego je i podsjetio na dosadašnje koncerte te je istaknuo kako je ciklus osmišljen kako bi i omogućio susret u nesebičnom darivanju, onih koji daruju i onih kojima je taj dar namijenjen.

Uz svestranu pomoć Tihane Herceg Ivšić i udruge Siscia Vox Mundi prvi koncert u ciklusu pod nazivom „Jazz za prijatelje“ darovao je Damir Kukuruzović i prijatelji, a drugi „Chopin za prijatelje“ mladi sisački glazbenici Petra Šket, Petar Pleša, Ivana Galić, Dina Jularić i Karlo Ivančić. Treći koncert „Dive za prijatelje“  darovale su Tihana Herceg Ivšić, Martina Zadro, Tajana Vukelić Peić, Ivana Zahirović i Lana Bradić.

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com